Welcome to Annaloq Fotografik!

"To photograph is to appropriate the thing photographed. It means putting one’s self into a certain relation to the world that feels like knowledge, and therefore like power." Susan Sontag

Now, enjoy my blog!
Terdapat ralat dalam alat ini

Isnin, 1 Jun 2009

300509: Majlis Resepsi Syed Asri Dan Nur Ajibah






Gambar2 telah di'outdoor'kan di Parit Buntar pada 300509. Gambar2 semuanya telah diedit.
Gambar2 lain leh ushar kat sini : http://running-turtle.fotopages.com
Kepada Syed n Jibah. Tahniah n Selamat Pengantin Baru. Moga hubungan kekal hingga akhir hayat. Amin.

4 ulasan:

  1. tahniah ana...ko dah ada idea tu...1st pix tu aku suka idea ko...ada cerita..picx yg ke3 batu belah kanan tu agak mengganggu...yg lain2 tu koompo aku rasa ok dah...cuma kalau buleh ko softkan sikit mood editing dia...biasanya utk wedding ni kita kalau boleh jarang guna dark editing ni sgt...itu maksud aku sesuaikan gaya editing dgn penceritaan atau gambar...itu sekadar pendapat aku bro...x semestinya betul...kipidap bro

    BalasPadam
  2. bro blacks: thanxs for the comment bro...aku akn cuba belajar dan belajar lagi...he2..baru angkat je nikon D60...2,3 ari terus dapat job...

    BalasPadam
  3. waah.. ideologi & angle jugak yg menarik.. syabas bro..
    **psl editing tu... aku setuju dgn black..

    BalasPadam
  4. bro an: thanxs lot 4 the comment...ok bro...pasni kena wat lagi jambu alah...huhu....

    BalasPadam